У Кременчуцькому льотному коледжі відбулося нагородження переможців олімпіад з навчальних дисциплін «Захист Вітчизни», «Технології нафтопродуктів», «Органічна хімія», проведених серед здобувачів освіти ІІ і ІІІ курсу за освітньо-професійною програмою «Технічне обслуговування засобів зберігання, транспортування та заправлення пально-мастильними матеріалами».

З навчальної дисципліни «Захист Вітчизни»  І місце посів Максим Рябуха, ІІ місце поділили Андрій Шаповал і Володимир Кравченко, ІІІ місце – Артем Корицький.

З навчальної дисципліни «Технології нафтопродуктів»: І місце – Ірина Васильєва, ІІ місце – Дар’я Каніболоцька, ІІІ місце – Любов Постернак.

З навчальної дисципліни «Органічна хімія»: І місце – Андрій Шаповал, ІІ місце – Віктор Хмелик,  ІІІ місце поділили між собою Маргарита Капцевич та Олександра Самойленко.

Дипломи переможцям вручили начальник навчального відділу Кременчуцького льотного коледжу Алла Білик та в.о. завідувача відділення  навчально-методичної роботи та організації ліцензування Людмила Олійник. Вони побажали юнакам і дівчатам успіхів і творчого натхнення для подальших здобутків і перемог.

 

КЛК ХНУВС