Викладачкою циклової комісії філологічних дисциплін Оксаною Савченко за участю фахівчині відділення документального забезпечення Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Інни Пержан для курсантів було проведено бінарне заняття з навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» на тему «Складання професійних документів».

Теоретичний курс теми «Складання професійних документів» був опрацьований на лекційному занятті з викладачкою Оксаною Савченко, практична частина цієї теми відбулася на відділенні документального забезпечення. Фахівчиня відділення Інна Пержан ознайомила курсантів з роботою відділення, функціональними обов’язками його працівників. Підрозділ  працює з документацією, що стосується особового складу, а також організаційно-розпорядчою, довідково-інформаційною, укладаються фахові документи. Фахівчинею були визначені загальні положення документа, його функції, властивості, вимоги до укладання документів, державні стандарти щодо оформлення службової документації. Курсанти ознайомилися з архівом, його структурою та умовами зберігання документації.

Фахівчиня наголосила, що знання української ділової мови є пріоритетними для спеціаліста у будь-якій галузі професійної діяльності, тому курсанти повинні вивчати українську мову, вдосконалювати свої мовленнєві знання, уміння й навички.

КЛК ХНУВС