Представниками Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ – відповідальною з гендерних питань Мариною Петченко, науковим співробітником  Вадимом Орлом і науковою співробітницею Ольгою Глазуновою спільно з ГО «Кремінь.Антикор» – було проведено семінар-практикум «Шлях до гендерного бюджетування без насильства та дискримінації». Його мета – підвищення рівня обізнаності щодо рівних прав і можливостей на місцевому та державному рівнях. Захід проведено в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Спікерами виступили  голова ГО «Кремінь.Антикор» Оксана Гуйда та SMM-менеджерка Катерина Зауральська.

Під час семінару-практикуму було зосереджено увагу на основних гендерних проблемах у сучасному суспільстві, важливості їх своєчасного та коректного вирішення з метою недопущення дискримінації та насилля за будь-якого формату соціальних відносин.

Учасників семінару було ознайомлено з основними принципами гендерно-орієнтованого бюджетування. Отримані знання закріплені практичними інтерактивними завданнями, в яких слухачі проявили свою активну соціальну позицію та зацікавленість обговорюваною проблематикою.

У заході взяли участь 29 курсантів і студентів коледжу

КЛК ХНУВС