У межах проведення Тижня української мови та літератури представники циклової комісії філологічних дисциплін Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС – голова циклової комісії Оксана Савченко, викладачки Наталія Коверсун, Світлана Чередник, Віра Сіора та інспекторка Інесса Іваніщак підготували та провели І етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, І етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та виставку стіннівок, присвячених Дню української писемності та мови.

Переможцями І етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка стали: І місце – Кіра Погребняк, ІІ місце – Марина Шевченко та ІІІ місце – Анастасія Горпинченко. Кіра Погребняк захищатиме честь КЛК ХНУВС на ІІ етапі конкурсу, що відбудеться в Полтаві.

У конкурсі стіннівок, присвячених Дню української писемності та мови, переможцями стали: І місце – Дарія Бегма, ІІ місце – Данііл Комаренко та ІІІ місце – Володимир Чумак.

Дякуємо учасникам і переможцям за їхню активність, заповзяття, творчість, креативність, жагу до перемоги під час проведення Тижня української мови та літератури.

КЛК ХНУВС