У рамках проведення Тижня української мови та літератури, в День української писемності та мови, курсанти, викладачі циклової комісії філологічних дисциплін, керівники та працівники структурних підрозділів Кременчуцького льотного  коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у написанні  ХХІ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності.

Тисячі українців, які люблять і шанують українську мову, усі, хто усвідомлюють необхідність національної єдності, щороку беруть участь у флешмобі та приєднуються до написання диктанту по всьому світу, що демонструє важливість української мови як державної та її престиж.

Цьогорічна акція стала наймасштабнішою за кількістю учасників. Це вкотре доводить, що такі заходи об’єднують націю, залучають до вивчення державної мови, популяризують її, стимулюють людей долучатися до читання літератури, виховують патріотизм.

Захід відбувся у бібліотеці коледжу. Учасники флешмобу також ознайомилися з посібниками, підручниками, які допоможуть вдосконалити та поглибити знання з української мови, новинками художньої літератури, виставкою стіннівок, присвячених Дню української писемності та мови.

КЛК ХНУВС