Для курсантів 4 курсу Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС бінарне заняття з навчальної дисципліни «Професійна англійська мова» на тему «Професійна кар’єра особистості у сучасних умовах» провели викладачка циклової комісії філологічних дисциплін навчального відділу, спеціалістка вищої категорії Людмила Іванченко та інженер з технічного обслуговування, ремонту та діагностики авіаційної техніки групи лабораторної перевірки і ремонту приладів, електро- та радіообладнання Авіаційно-технічної бази льотного коледжу Сергій Верменич.

Сергій Верменич звернув увагу здобувачів освіти на необхідність вивчення іноземної мови для професійного зростання авіоніків, розповів про важливість та відповідальність техніка-електрика під час обслуговування ПС, про вимоги різних авіакомпаній. Він наголосив, що для кожної людини, яка прагне побудувати хорошу кар’єру, розширити межі свого спілкування, черпати новітню інформацію з першоджерел, відкрити нові життєві перспективи, урізноманітнити своє життя і зробити його більш цікавим, необхідно вивчати англійську мову.

Наприкінці заняття викладачі відповіли на численні запитання курсантів. Заняття було інформативним, направлене на мотивацію та зацікавленість здобувачів освіти у вивченні професійної англійської мови.

КЛК ХНУВС