Науковий відділ Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ спільно з Харківським  національним університетом радіоелектроніки та Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна дистанційно провели  мотиваційний тренінг щодо активізації наукової діяльності здобувачів освіти коледжу.

Мета заходу – популяризація наукової діяльності та підвищення рівня мотивації здобувачів  освіти коледжу в науковій сфері. Спікерами заходу виступили: Олег Аврунін – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри біомедичної інженерії Харківського національного університету радіоелектроніки; Юрій Шмельов – кандидат технічних наук, заступник директора Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС; Марина Петченко – кандидат економічних наук, начальник наукового відділу  Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС; Марина  Купалова – аспірантка та викладач кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій  Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, підприємець у сфері ресторанної справи.

Участь у тренінгу взяли понад 25 здобувачів освіти та здобувачів вищої освіти льотно-технічних та економічних спеціальностей. На мотиваційному тренінгу було розкрито поняття ролі науки в освіті, як її невід’ємної частини; наведено аспекти практичного застосування знань та навичок наукової діяльності у майбутніх професіях та при побудові власного бізнесу; представлено іноваційні підходи та розробки спікерів в умовах дистанційної освіти; надано ситуаційні завдання для роздумів здобувачам освіти коледжу.

КЛК ХНУВС