Науковий керівник Людмила Чижова провела у форматі вебінару засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти на тему «Англійська мова ІСАО – важлива складова безпеки польотів».
На засіданні наукового гуртка говорили про формування академічної доброчесності, забезпечення ефективної системи запобігання та виявлення академічного плагіату у наукових працях здобувачів вищої освіти, про понятійний апарат з питань академічного письма, його структуру, правила цитування та посилання в академічних текстах. Було обговорено актуальність тем для написання статей, тез, доповідей.
Запропоновано було взяти участь у вебінарі «Чесність та етична поведінка працівників поліції» («Integrityandethicalbehaviourofpoliceofficers») від регіонального представництва КМЄС у Харкові та відділу міжнародного співробітництва ХНУВС, який відбудеться англійською мовою. Це є чудовою практикою з удосконалення навичок сприйняття та розуміння інформації іноземною мовою.
Керівник наукового гуртка зробила акцент щодо активності усіх учасників та про невід’ємний зв'язок дослідження з навчанням.

ВЗГ ХНУВС