У Кременчуцькому льотному коледжі ХНУВС провели низку заходів, присвячених Всесвітньому дню боротьби із СНІДом, які пройшли у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». У заходах взяли участь заступник директора коледжу Юрій Шмельов, фахівці відділу соціально-гуманітарної, виховної та профорієнтаційної роботи і фахівці відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення.

Цього дня були проведені: онлайн анонімне анкетування курсантів і студентів коледжу щодо знань про ВІЛ/СНІД, акція солідарності «Червона стрічка як символ розуміння», організована зустріч волонтерів акції «Рівний-рівному» громадської благодійної організації «Світло Надії» із курсантами і студентами на тему «Сексуальне виховання молоді. Методи контрацепції. Репродуктивне здоров'я молоді».
Такі заходи допомогли курсантами і студентам усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, дізнатися, як уберегти себе від цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті, надаючи перевагу здоровому способу життя.