Голова циклової комісії економіки та управління Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС кандидат економічних наук Олена Цимбалістова та викладачки цієї ж циклової комісії кандидат економічних наук Марина Харченко та Олена Черніхова взяли дистанційну участь у ІХ науково-практичній конференції з міжнародною участю «Професійний менеджмент у сучасних умовах розвитку ринку» (м. Харків).

Конференція була організована кафедрою менеджменту та публічного адміністрування Національного фармацевтичного університету, Міністерством освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України, Науково-дослідним центром індустріальних проблем розвитку НАН України, Вищою школою економіки і менеджменту суспільного управління в Братиславі (Словаччина), ЗО «Полоцький державний університет» (Республіка Білорусь), Вітебським державним університетом ім. П.М. Машерова (Республіка Білорусь), Прикарпатським університетом ім. В. Стефаника (м. Івано-Франківськ), Харківським національним економічним університетом ім. С. Кузнеця, Харківським національним університетом міського господарства ім. О.М. Бекетова, Національним аерокосмічним університетом ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут».

У межах конференції Олена Цимбалістова виступила з доповіддю «Новітні інноваційні підходи до підготовки логістів для авіаційної галузі у закладах вищої освіти». Учасники представили наукові дослідження з актуальних проблем за провідними напрямами розвитку сучасного менеджменту та логістики.

До збірки тез доповідей також увійшли наукові праці викладача кандидата економічних наук Євгена Юденка та здобувачів вищої освіти за освітніми програмами «Логістика» та «Організація обслуговування на транспорті» Альони Шурупової, Анни Зварич, Анастасії Жигілій, Аделіни Дяченко, написані у співавторстві з викладачами.

КЛК ХНУВС