2 вересня в Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися урочистості, присвячені Дню знань та початку нового навчального року. На урочистостях були присутні почесні гості: ректор національного університету внутрішніх справ полковник поліції Д.В. Швець  начальник управління координації та діяльності авіації МВС О.Є. Кашуба, начальник відділу професійної підготовки управління професійної освіти та науки ДПООНД МВС України О.О. Мозуляка, проректор ХНУВС В.П. Шульга.

Ректор ХНУВС Д.В. Швець привітав курсантів, студентів та колектив Кременчуцького льотного коледжу з Днем знань та з початком нового навчального року, який починається для коледжу під прапорами Харківського національного університету внутрішніх справ.

Начальник відділу професійної підготовки управління професійної освіти та науки ДПООНД МВС України О.О. Мозуляка зачитав перед присутніми Вітальний лист Міністерства внутрішніх справ України та побажав всім курсантам та студентам наснаги в оволодіванні обраною професією.

Начальник управління координації та діяльності авіації МВС О.Є. Кашуба розповів, звертаючись до присутніх, про перспективи освоєння нової авіаційної техніки.

Почесні гості разом із директором Кременчуцького льотного коледжу В.В. Головенським вручили першокурсникам неодмінний атрибут навчання - символічний Ключ до знань, а символічний студентський квиток отримала перша в історії авіації МВС дівчина-пілотесса Кристина Сухоставець.

Присутніх вітали вокальна група курсантів та студентів Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС та танцювальна група Народного ансамблю «Славутич».

Після урочистостей почесні гості зустрілися з першокурсниками і розповіли їм про стратегію та перспективи розвитку Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ та відповіли на питання.