Завершився ІV Міжнародний конкурс учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя - 2023», присвячений Лесі Українці. Конкурс був започаткований у 2004 році відомою канадійською громадською діячкою та меценаткою пані Марією Фішер-Слиж (1922 -2012рр. ). Спочатку він проходив у Криму, з 2016 року - у Всеукраїнському масштабі, а з 2021 року набув статусу Міжнародного. Конкурс проходить щорічно як творче змагання молоді за номінаціями: «декламація», «інсценізація», «твір», «науково-пошукова робота», «малюнок», «аудіовізуальний твір», «вокал».

 Під керівництвом викладачки циклової комісії економіки, соціально-гуманітарних та фундаментальних дисциплін Віри Валеріївни Сіори здобувачі освіти другого року навчання  Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у Конкурсі.

Дві творчі роботи здобувачів освіти представили наш коледж в номінаціях «Твір (есе)» та «Малюнок». За результатами Конкурсу за написаний твір «Слово про Лесю» курсантка навчальної групи ТМдбср-22-1 Савченко Валерія Романівна зайняла  перше призове місце та отримала диплом першого ступеня. І знову – перемога! Щиро вітаємо!

Журі відзначило подякою Галушко Віолетту Андріївну, студентку навчальної групи ООТдбср-22-1, в номінації «Малюнок» за назвою «Душа українського народу». За підготовку учасників подяками нагороджена викладачка філологічних дисциплін  Віра Валеріївна Сіора.

Приємно і почесно, що з серед такої великої кількості поданих на конкурс робіт журі гідно оцінило роботу здобувачки освіти Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ!!! Радіємо за нашу переможницю і зичимо їй нових творчих злетів та вагомих досягнень!