Фонд бібліотеки КЛК ХНУВС поповнився новим та цікавими виданнями: «Герої Кременчуччини – Герої України» та «Український щоденник: Визвольна війна України ХХІ століття».

Група авторів: Володимир Шевченко, Тетяна Булат та Оксана Гринченко випустили у світ надзвичайно цікаве та пізнавальне документально-історичне видання «Герої Кременчуччини – Герої України», в якому зібрано офіційний матеріал, а  також  відомі публікації зі світлинами про Героїв Кременчуччини станом на 24 лютого 2024 року.

У цьому виданні зібрані історії про Героїв Кременчуцького району, які зробили неоціненний вклад у боротьбу з ворогом і за свій подвиг носять високе звання «Герой України». У книзі зібранні життєві долі звичайних чоловіків, які, незважаючи на вік і рід занять, стали в ряди незламних героїв. Вони навічно вписали свої імена в хід реальної новітньої історії України та боротьби за незалежність.

Книга рекомендована учням і учителям загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів, студентам, аспірантам, викладачам вищих навчальних закладів Кременчуччини, хто цікавиться історією рідного краю та широкому загалу читачів.

Наступне видання є шостим випуском серії «Історія землі Полтавської» та має назву «Український щоденник: Визвольна війна Украхни ХХІ століття», укладачі : Володимир Шевченко та Олександр Саян.

У виданні, яке перше виходить у світ в Україні, читачеві пропонується інформаційна хроніка опору українців російським загарбникам під час визвольної війна України ХХІ ст. у лютому- квітні 2022 року.

Увазі читачів пропонуються повідомлення державних діячів, державних інституцій України і урядників, командувачів усіх родів військ, народних депутатів, депутатів обласних і міських рад, журналістів і кореспондентів зарубіжних ЗМІ, роздумів видатних особистостей тощо.

Видання рекомендоване до читання, як фактичний історичний матеріал школярам, учителям загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів, студентам вишів, аспірантам і викладачам історичних факультетів університетів, широкому загалу читачів.

Бібліотека коледжу запрошуємо усіх охочих більш детально ознайомитись з новими виданнями.