Голова циклової комісії технічного обслуговування авіаційної техніки, викладач циклової комісії професор кандидат хімічних наук доцент Козловська Тетяна Федорівна разом з викладачами циклової комісії, спеціалістами вищої категорії Сиволожською Валентиною Миколаївною та Давітою Оленою Вікторівною презентували бібліотеці сумісний навчальний посібник «Корозія металів».

У навчальному посібнику викладено основні поняття та положення теорії руйнування металів, види корозії, умови їх виникнення та чинники формування корозії.

Навчальний посібник призначений для здобувачів перед фахової вищої освіти, що навчаються за напрямом Авіаційний транспорт та освітньо-професійними програмами «Технології обслуговування засобів зберігання, транспортування та заправлення пально-мастильними матеріалами», «Технічне обслуговування та ремонт повітряних суден і двигунів», а також для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технічне обслуговування та ремонт ПС і авіадвигунів», «Технології робіт та технологічне обладнання аеропортів».

Навчальний посібник може бути використано в процесі навчання здобувачів інших напрямів, які вивчають теорії руйнування металів, металевих матеріалів, покриттів різної хімічної природи.

Важливо, що цей навчальний посібник рекомендовано до друку Вченою радою Харківського національного університету внутрішніх справ.

Бібліотека коледжу запрошуємо усіх охочих більш детально ознайомитись з навчальним посібником.