15 грудня 2023 року на цикловій комісії  економіки, соціально-гуманітарних та фундаментальних дисциплін серед здобувачів освіти було проведено олімпіаду з навчальної дисципліни «Основи конституційного права». Олімпіаду організувала та провела викладачка вищої категорії Хомяк Ольга  Володимирівна.

Даний захід спрямований  на перевірку оволодіння теоретичними знаннями щодо  основних засад конституційного ладу України, правового статусу людини і громадянина, державного й територіального устрою України, системи, принципів організації та діяльності органів державної влади і місцевого самоврядування в Україні; сформувати стійкі переконання в необхідності жити й працювати за нормами Конституції України, інших законів України; сформувати вміння й навички використання норм Конституції України, інших законодавчих актів у практичній діяльності.

В олімпіаді взяли участь здобувачі освіти 2 курсу спеціальності 073 Менеджмент освітньої-професійної програми «Організація обслуговування на транспорті» у кількості 9 здобувачів освіти.

Переможці:
      І місце   -  Орехова Руслана Олегівна  гр ООТ дбср 22-1;
      ІІ місце -  Трифонова  Єлизавета Ігорівна  гр ООТ дбср 22-1;
      ІІІ місце - Галушко Віолетта Андріївна  гр ООТ дбср 22-1,
                        Шишко Денис  Євгенійович гр ООТ дбср 22-1.