24 листопада 2023 року на цикловій комісії авіаційного і радіоелектронного обладнання відбулася олімпіада з дисципліни «Теорія автоматичного управління» серед здобувачів освіти третього курсу спеціальності 272 «Авіаційний транспорт» освітньо-професійної програми «Аеронавігація» освітньо-професійного рівня бакалавр Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ.

Олімпіаду організував та провів професор, к.т.н., викладач вищої категорії циклової комісії авіаційного і радіоелектронного обладнання Юрій Гаврилюк, який акцентував увагу учасників олімпіади на важливості знання теорії автоматичного управління при експлуатації літальних апаратів.

З привітальним словом до здобувачів освіти звернувся голова циклової комісії авіаційного і радіоелектронного обладнання викладач-методист Юрій Стущанський.

Участь у олімпіаді прийняли 11 здобувачів освіти навчальної групи Пдср-21-1б:

Даниленко Богдан, Івкін Іван, Кісельов Назар, Кутько Олександр, Мамай Ярослав, Нічипорук Іван, Ревенко Данило, Розенберг Павло, Фарафонова Катерина, Баранчук Максим, Кавунник Максим. Здобувач Бабич Владислав участі в олімпіаді не брав у зв’язку з хворобою.

Переможцями олімпіади з дисципліни «Теорія авоматичного управління» стали:

1 місце — Кутько Олександр Андрійович
2 місце — Баранчук Максим Мирославович
3 місце — Кавунник Максим Віталійович

Переможці були нагороджені грамотами. Щиро дякуємо учасникам олімпіади з дисципліни «Теорія автоматичного упраління» і вітаємо переможців. Бажаємо успіхів, творчої наснаги та нових перемог.