07 грудня 2023 року викладачем циклової комісії економіки, соціально-гуманітарних та фундаментальних дисциплін, спеціалістом вищої категорії  Олегом Галатою  було проведено практичне заняття із використанням квест-технологій за темою «Футбол» зі здобувачами освіти 2 курсу навчальної групи Пдср-22-1б зі спеціальності  272 Авіаційний транспорт, освітньо-професійної програми  «Аеронавігація».

Здобувачі освіти ознайомилися з техніко-тактичними прийомами гри в футбол. Викладачем використовувались індивідуальний, груповий, та повторний методи навчання. Щільність заняття була високою.

На занятті розглянуті перспективи розвитку фізичної культури та футболу в Україні та світі з використанням інноваційних підходів та змін в сучасних правилах гри та була забезпечена висока працездатність здобувачів освіти. Усі здобувачі освіти залучені до роботи і працювали активно та плідно. Цьому посприяли ефективний підбір методів і форм роботи, а також встановлення доброзичливої та психологічно комфортної атмосфери на занятті. Викладач підбив підсумок про актуальність теми та її значимості у формуванні системи знань здобувачів освіти, відмітив успішність. Мету заняття вдалося повністю реалізувати та досягти очікуваних результатів.