23.11.2023 року на цикловій комісії авіаційного і радіоелектронного обладнання відбулася олімпіада з дисципліни «Електропостачання повітряних суден» серед здобувачів освіти четвертого курсу спеціальності 173 «Авіоніка» освітньо-професійної програми «Експлуатація авіаційних електрифікованих комплексів» освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ.

Олімпіаду організувала та провела викладачка вищої категорії циклової комісії авіаційного і радіоелектронного обладнання Альона Хебда, яка зазначила, що знання систем електропостачання повітряних суден є невід’ємною частиною  формування висококваліфікованого фахівця цивільної авіації.

З привітальним словом до здобувачів освіти звернувся голова циклової комісії авіаційного і радіоелектронного обладнання, викладач-методист Юрій Стущанський.

Участь в олімпіаді взяли 11 здобувачів освіти навчальної групи ТЕдбср-20-1:

Артемчук Ярослав, Беспарточний Данил, Бєлінський Артур, Бондаренко Кирило, Волоковий Андрій, Гербіченко Артем, Денисюк Сергій, Карпенко Ярослав, Крисько Дмитро, Носаненко Андрій, Опанасюк Олександр. Здобувач Овсієнко Назар участі не брав у зв’язку з лікарняним.

Переможцями олімпіади з дисципліни «Електропостачання повітряних суден» стали:

1 місце — Носаненко Андрій Володимирович

2 місце — Карпенко Ярослав Вікторович

3 місце — Опанасюк Олександр Анатолійович

Переможці були нагороджені грамотами.                             

Щиро дякуємо учасникам олімпіади з дисципліни «Електропостачання повітряних суден» і вітаємо переможців. Бажаємо успіхів, творчої наснаги та нових перемог