22 вересня 2023 року відбулась інформаційна онлайн-зустріч із здобувачами освіти КЛК ХНУВС, які навчаються дистанційно, з метою впровадження в коледжі, спільно з міжнародним партнером – Університетом Економіки WSG (Бидгощ, Польща), програми паралельного дипломування.

Начальник відділу міжнародних зв’язків та міжвузівської роботи Гладирь Ірина Григорівна розповіла про особливості програми,  яка дозволить паралельно навчатись в Польському Університеті, надасть можливість  здобути додаткову спеціальність за іншим напрямом та отримати Європейський диплом.

Під час онлайн-зустріч була проведена презентація партнерського Університету, розкриті умови впровадження програми паралельного дипломування та її реалізація, надана детальна інструкція участі у відповідній програмі для зацікавлених здобувачів   освіти.

Участь у  заході забезпечила підвищення рівня обізнаності щодо програми паралельного дипломування, що   дозволить підвищити якість навчання та рівень професійної складової в освітньому процесі. Бажаючі дізнатись деталі впровадження програми звертайтесь у відділ МЗтаМР, кабінет 22.