Колекція історичних місць, подій та відомих людей Кременчука сьогодні поповнилася ще одним зразком творчої, патріотичної молоді!
Управління культури спільно зі спілкою філателістів Кременчуччини створили проєкт персональних конвертів відомих людей Кременчука. Він має назву "Краса і велич нації. Кременчук - видатні особистості"!

Дуже приємно, що Кременчуцький льотний коледж Харківського національного університету внутрішніх справ відтепер увійде в історію рідного міста не тільки як чудовий професійний заклад, а як заклад в якому за невеликий проміжок часу робота культурного сектору набрала високих обертів. Тому результати не забарилися. Звання "народний", безліч перемог у Міжнародних та Всеукраїнський фестивалях-конкурсах отримали і продовжують отримувати народний вокальний гурт "Крила" (керівник Тетяна Булат) Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС.

СЬОГОДНІ У НАС СВЯТО! Саме 24 серпня 2023 року, у День Незалежності нашої України ми маємо честь отримати свій власний, персональний конверт і увійти в історію Кременчука, як професійний, чудовий колектив.
Щиро дякуємо в першу чергу керівнику колективу Тетяні Булат, яка започаткувала його і натхненно працює, передаючи свій досвід, нашим здобувачам освіти за їхню мудрість, вміння і талант. А також всім причетним!