З 10 по 12 серпня у Києві проходив молодіжний форум, що об'єднав понад 300 учасників з різних регіонів України, 50 спікерів та 14 міжнародних партнерів, за підтримки яких відбувся захід. У події взяв участь і Президент України – Володимир Зеленський та Прем’єр-міністр – Денис Шмигаль. Молоді лідери та лідерки мали змогу також зустрітися з Державним секретарем КМУ, міністрами та їх заступниками, представниками українських і міжнародних спільнот, профільних департаментів та управлінь.

Представником від Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ стала здібна і талановита студентка Капцевич Маргарита.

Подія мала на меті об'єднати українську молодь заради відновлення та розвитку молодіжного сектору нашої країни.

Основними завданнями було: обмін досвідом та посилення кроссекторного діалогу, обговорення ключових завдань з представниками керівництва держави та міжнародних інституцій, аналіз поточної ситуації в молодіжній сфері; знайомство з кращими практиками та поточними можливостями для посилення інституційної спроможності команд учасників; виявлення актуальних запитів представників різних напрямів молодіжної політики; формування пропозицій до чинних програм та їхніх операційних планів задля підвищення ефективності реалізації .

Протягом трьох днів проведено панельні дискусії, де порушувались питання розбудови та покращення молодіжної інфраструктури, важливості впливу молоді на прийняття рішень, ключових значень волонтерства, громадянської освіти, безбар'єрності.