Співробітниці та співробітники відділу організації наукової роботи та гендерних питань коледжу кандидатка економічних  наук, доцентка Марина Петченко, кандидат технічних наук Вадим Орел, кандидатка технічних наук, доцентка Ірина Скачкова, інспекторка Яна Третяк успішно пройшли онлайн-курс на тему «Добробут планети: що має знати й може вміти кожен» від Всесвітнього фонду природи WWF-Україна на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus.

Під час  курсу дізналися про Цілі сталого розвитку на період до 2030 року (Глобальні цілі),  що були ухвалені на Саміті ООН зі сталого розвитку та найбільші виклики, з якими зіткнулося людство і планета загалом.

Учасники/ці пройшли наступні теми: основні питання та виклики екології; війна і довкілля; зміна клімату та його наслідки; прогнозовані наслідки: глобальний і локальний контекст; екополітика;  міські, лісові, водні, агро природоорієнтовані рішення; правила 6R та інші.

За успішно виконані практичні завдання з курсу учасники/ці отримали сертифікати. Набуті знання та навички будуть використані за напрямками діяльності у коледжі.