Завершився ІІІ Міжнародний конкурс учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя - 2023», присвячений Лесі Українці. Конкурс був започаткований у 2004 році відомою канадійською громадською діячкою та меценаткою пані Марією Фішер-Слиж (1922 -2012 рр.). Спочатку він проходив у Криму, з 2016 року - у Всеукраїнському масштабі, а з 2021 року набув статусу Міжнародного. Конкурс проходить щорічно, як творче змагання молоді за номінаціями: «Декламація», «Інсценізація», «Твір», «Науково-пошукова робота», «Малюнок», «Аудіовізуальний твір», «Вокал».

Під керівництвом викладачки циклової комісії соціально-гуманітарних, філологічних дисциплін та фізичної підготовки Віри Валеріївни Сіори молодь Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ активно взяла участь у Конкурсі.

Чотири творчі роботи здобувачів освіти представили коледж в номінаціях «Твір (есе)», «Твір (етюд») та «Малюнок». Чотири роботи - і три перемоги! Вітаємо Литвина Михайла Віталійовича курсанта навчальної групи ТЕдбср-22-1 за зайняте третє місце в номінації «Малюнок» та Кирилову Анастасію Сергіївну курсантку навчальної групи ТЕдбср-21-1 за зайняте третє місце в номінації «Твір (есе)». Подякою відзначило журі Грабову Анну Олександрівну студентку навчальної групи ООТдбср-22-1 за написаний твір (етюд). Сертифікат про участь отримала Кривонос Валерія Олегівна студентка навчальної групи ТПМдбср-22-1. За підготовку переможців подяками нагороджена викладачка філологічних дисциплін Сіора Віра Валеріївна.

Приємно і почесно, що серед такої великої кількості поданих на конкурс робіт журі високо оцінило роботи здобувачів освіти Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ!

Радіємо за переможців і зичимо їм нових творчих злетів та вагомих досягнень! Разом до перемоги!!!