29 травня 2023 року у Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ викладачкою циклової комісії соціально-гуманітарних, філологічних дисциплін та фізичної підготовки Юлією Кошевою та фахівцем відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Оксаною Тріско був проведений круглий стіл на тему «Актуальні проблеми психології особистості та міжособистісних взаємин»  за участю здобувачів освіти навчальних груп Пдср22-1б та ТЕдбср21-1.

Захід розпочався із виступу викладачки вищої категорії Юлії Кошевої, яка розповіла про те, що тема міжособистісних взаємин була і є досить актуальною, так як кожна людина перебуває в суспільстві в тісній взаємодії з іншими людьми. Також зупинилася на такому моменті, що сучасна людина все більше перелаштовується на онлайн-комунікації та менше часу присвячує міжособистісній комунікації. Актуальним для учасників круглого столу був виступ Оксани Тріско, яка розкрила питання про види міжособистісних стосунків, ознаки здорових стосунків та принципи формування здорових стосунків. Під час заходу здобувачі освіти переглянули презентацію, присвячену психології міжособистісних взаємин, та активно долучилися до обговорення питань формальних та неформальних взаємовідносин та умов ефективної взаємодії між людьми.

Дякуємо всім учасникам круглого столу за активну участь у заході! Бажаємо всім нових здобутків, творчих конструктивних ідей та плідної роботи задля подальшого професійного розвитку!