22 травня 2023 року у Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ викладачами циклової комісії соціально-гуманітарних, філологічних дисциплін та фізичної підготовки Юлією Кошевою, Мариною Кірюхіною та Ольгою Хомяк була проведена інтернет-конференція, яка присвячена Євроатлантичній інтеграції  України та Дню Європи, за участю здобувачів освіти навчальних груп Пдср-22-1б, ТЕдбср21-1, ООТдбср21-1, ТМдбср21-2.

Захід розпочався із вступного слова викладачки вищої категорії Юлії Кошевої, яка розповіла, чому євроінтеграція важлива для українців та що дасть вступ України до Європейського Союзу.  Викладачка вищої категорії Марина Кірюхіна підготувала презентацію заходу, присвяченого Євроатлантичній інтеграції України та розповіла історію виникнення зав’язків України з країнами Європи. Викладачка вищої категорії Ольга Хомяк розповіла, коли відбулося утворення Європейського Союзу та коли в Україні відзначається День Європи. Під час заходу здобувачі освіти переглянули презентацію, присвячену Євроінтеграції України та активно долучилися до обговорення напрямків Європейської інтеграції України та сучасного стану співпраці України з Європейським Союзом.

Дякуємо всім учасникам інтернет-конференції за активну участь у заході та сподіваємося, що у 2023 році співпраця між Україною та Європейським Союзом концентруватиметься на питаннях Євроінтеграції України та протидії російській агресії.