17 травня 2023 року викладачем циклової комісії соціально-гуманітарних, філологічних дисциплін та фізичної підготовки Юлією Кошевою було проведено олімпіаду з навчальної дисципліни «Політологія» в онлайн форматі. В олімпіаді взяли участь здобувачі освіти, які навчаються за освітньо-професійними  програмами Аеронавігація, Льотна експлуатація повітряних суден, Експлуатація авіаційних електрифікованих комплексів.                                                                                                  

Захід розпочався із вступного слова викладачки вищої категорії, організатора олімпіади Юлії Кошевої, яка повідомила мету та завдання проведення олімпіади.

Після ознайомлення з умовами проведення олімпіади, здобувачі освіти приступили до виконання завдань. Учасники олімпіади мали змогу творчо застосовувати теоретичні знання з політології та продемонстрували уміння вибирати оптимальні шляхи і методи розв’язання предметних завдань. 

 За результатами проведення олімпіади було визначено переможців:

І місце: здобувач освіти навчальної групи Пдср22-1б Матісько Олександр Іванович;

ІІ місце: здобувач освіти навчальної групи ТЕдбср21-1 Черниш Олег Валерійович;

ІІІ місце розділили здобувач освіти навчальної групи Пдср22-1б Аврамчук Микита Вячеславович; здобувач освіти навчальної групи ТЕдбср21-1 Зибін Георгій Костянтинович.

Дякуємо всім учасникам олімпіади із політології та вітаємо переможців! Бажаємо успіхів та нових звершень!