15 травня 2023 року представники відділу соціально-гуманітарної, виховної та профорієнтаційної роботи Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Руслана Бабіна та Марія Олександрова-Ховрат провели профорієнтаційну роботу у 5 ЗОШ м. Олександрія Кіровоградської області.

Перед нашою молоддю стоїть непросте завдання: обрати той навчальний заклад, який забезпечить якісну та професійну освіту. Саме таким навчальним закладом являється Кременчуцький льотний коледж Харківського національного університету внутрішніх справ.  

Під час зустрічі представники Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Руслана Бабіна та Марія Олександрова-Ховрат розповіли про умови навчання в коледжі, були обговорені особливості вступу на основі повної загальної середньої освіти (11 класів),  перспективи у подальшому житті при отриманні професій в КЛК ХНУВС. Наприкінці зустрічі школярі задавали багато питань, цікавило юнаків та дівчат і надання місць у гуртожитку. На всі запитання були надані кваліфіковані відповіді.

Сподіваємось, що проведення профорієнтаційної роботи допоможе нашій молоді правильно обрати майбутню професію, яка зуміє дати впевнений старт у майбутнє.