22 березня 2023 року викладачкою циклової комісії соціально-гуманітарних, філологічних дисциплін та фізичної підготовки, спеціалістом вищої категорії, викладачем-методистом було організовано та проведено засідання круглого столу на тему: «Чи легко вивчати англійську мову?»(Is it easy to learn English?) за участю членів наукового гуртка «Англійська мова для майбутніх фахівців у сучасному світі».

Викладачка звернулася до учасників заходу зі вступною промовою, в якій наголосила про важливість іноземної мови, її значення для професійної діяльності, а також розповіла про проблеми, які виникають під час вивчення іноземної мови.

До обговорення цієї теми долучилися члени наукового гуртка а саме: Валерія Зіненко, Марія Плетенчук, Анастасія Горпинченко, Марина Шевченко, Альона Журова (гр. ТПМдбср-21-1), Андрій Шаповал, Максим Рябуха, Олександра Самойленко, Володимир Кравченко (гр. ТПМдбср-20-1). Здобувачі освіти були активними під час проведення семінару, підготували презентації та виступали з доповідями на зазначену тему.

Доповідачі продемонстрували глибокі знання у вивченні англійської мови, вміння створювати презентації та публічно виступати і доносити свою думку до аудиторії. Круглий стіл проходив у жвавій атмосфері. Здобувачі освіти змогли зацікавити аудиторію своїми виступами та отримали численні запитання. Після кожної доповіді проходило дискусійне обговорення. Учасники проявили у своїх доповідях високий рівень загальної ерудиції та іншомовної мовленнєвої підготовки. Безперечно, цей захід став відкритою трибуною для творчих дискусій, різноголосся думок, полеміки, сміливих пропозицій. Вважаємо, що участь здобувачів освіти та їх наполеглива праця в навчанні допоможе їм у майбутньому реалізувати всі благородні поклики душі та віру в себе.  Ці молоді люди – наш найголовніший скарб.