20.03.2022 року на цикловій комісії авіаційного і радіоелектронного обладнання відбулася олімпіада з дисципліни «Авіаційне обладнання вертольоту Мі-8МТВ» серед здобувачів освіти четвертого курсу спеціальності 173 «Авіоніка» Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ.

Олімпіаду організувала та провела голова циклової комісії авіаційного і радіоелектронного обладнання, спеціаліст вищої категорії Альона Хебда, яка зазначила, що знання електро та приладового обладнання вертольоту Мі-8МТВ є невід’ємною частиною  формування висококваліфікованого фахівця цивільної авіації.

З привітальним словом до здобувачів освіти звернувся професор циклової комісії авіаційного і радіоелектронного обладнання, к.т.н. Юрій Гаврилюк.

Участь в олімпіаді взяли 10 здобувачів освіти навчальних груп ТЕдбср-19-1, ТЕдбср-19-2:

Ажибулатов Владислав, Безребрий Кирило, Гекало Денис, Жадан Сергій, Кочерга Ілля, Майгур Олексій, Протопопов Кирило, Савенко Віталій, Семерянін Тимур, Яновський Владислав.

Переможцями олімпіади з дисципліни «Авіаційне обладнання вертольоту Мі-8МТВ» стали:

1 місце — Ажибулатов Владислав Васильович

2 місце — Протопопов Кирило Олександрович

3 місце — Безребрий Кирило Сергійович

Переможці були нагороджені грамотами.                             

Щиро дякуємо учасникам олімпіади з дисципліни «Авіаційне обладнання вертольоту Мі-8МТВ» і вітаємо переможців! Бажаємо успіхів, творчої наснаги та нових перемог!