Головою циклової комісії авіаційного і радіоелектронного обладнання, викладачем вищої категорії Альоною Хебдою та інженером з технічного обслуговування, ремонту та діагностики авіаційної техніки групи лабораторної перевірки та ремонту приладів, електро та радіоустаткування Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Сергієм Верменичем для здобувачів 2 курсу спеціальності 272 Авіаційний транспорт освітньо-професійна програма Аеронавігація (навчальні групі Пдср-21-1б, Пдср-21-2б) було проведено бінарне заняття з навчальної дисципліни «Експлуатація авіаційного і радіоелектронного обладнання: вертоліт Мі-2» за темою «Споживачі електроенергії : світлотехнічне обладнання».

Здобувачі ознайомились з внутрішнім та зовнішнім світлотехнічним обладнанням вертольоту Мі-2, його призначенням, принципом роботи, розміщенням на повітряному судні.

Сергій Верменич розповів про передпольотну перевірку та льотну експлуатацію світлотехнічного обладнання, можливі відмови та дії пілота у цих ситуаціях. Також акцентував увагу на недоліки та переваги світлотехнічного обладнання та можливість заміни його на більш сучасне.

Наприкінці заняття спеціалісти відповіли на багаточисленні запитання здобувачів.