07 березня 2023 року в навчальній групі Пдср22-1б викладачкою циклової комісії соціально-гуманітарних, філологічних дисциплін та фізичної підготовки Юлією Кошевою та Штефаном Ігорем Олександровичем, заступником начальника – начальником відділу реалізації молодіжної політики управління молоді та спорту Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області,  депутатом Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області від Політичної партії «Слуга Народу» було проведено бінарне заняття з навчальної дисципліни «Політологія» на тему: «Політична система».

Ігор Штефан розкрив здобувачам освіти такі питання, як політична влада, способи існування влади, громадянський контроль за діяльністю державної влади.

На бінарному занятті здобувачі освіти були ознайомлені з розвитком виборчих систем та їх застосуванням в України, з політичними партіями та результатами виборчих кампаній.

Окремо було розглянуто питання про роль політичних партій у формуванні коаліцій та фракцій у парламенті, а також обговорили зі здобувачами освіти перспективи розвитку багатопартійної системи в Україні.