Науковий семінар на тему: «Організація обслуговування гідравлічних систем» відбувся 28.02.2023 о 11.10 в дистанційному форматі. Семінар організовано та проведено  викладачем циклової комісії аеронавігації  Павленком О.В. У семінарі прийняли участь здобувачі першого курсу групи ТПМдбср-20-1 спеціальності 272 – «Технічне обслуговування засобів зберігання, транспортування та заправлення ПММ» освітнього рівня фаховий молодший бакалавр.

Здобувачі освіти підготували доповіді з ілюстративними матеріалами за індивідуальною темою. Здобувач освіти Кравченко В.Р. виконав доповідь за темою «Проблеми, що виникають під час експлуатації гідравлічних систем». Здобувач освіти Капцевич М.О. підготувала доповідь за темою «Процеси налагодження гідравлічних систем та система ТО». Здобувач освіти Шаповал А.О. підготував доповідь за темою «Регламент технічного обслуговування Мі-8». Здобувачі освіти, які доповідали результати своєї роботи отримали перший досвід у підготовці доповідей та отримали практичні навички з виконання публічних доповідей.

 Доповідачі надали додаткові матеріали щодо деяких термінів та будови систем експлуатації та ремонту у відповідь на запит присутніх. У заході приймали участь: Авдошина В.Р., Декусар І.А., Капустян Є.С., Капцевич М.О., Корецький А.Р., Кравченко В.Р., Кравченко В.О., Лук’яненко Д.О., Маркелова Ю.В., Мартин І.О., Рилова В.М., Рябуха М.Л., Самойленко О.О. Шаповал А.О., Шептікіта О.М.