Представники/представниці Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ – відповідальна з академічної доброчесності кандидатка економічних наук, доцентка Марина Петченко та співробітники відділу організації наукової роботи та гендерних питань кандидат технічних наук Вадим Орел, кандидатка технічних наук, доцентка Ірина Скачкова, інспектор Яна Третяк успішно пройшли онлайн-курс «Цифровий маркетинг» на платформі Prometheus.

Під час вивчення курсу дізналися про особливості таргетингового та інтерактивного маркетингу товарів і послуг  з застосуванням цифрових технологій і каналів для залучення потенційних клієнтів та опанували модулі: «перші клієнти», «розширення потоку клієнтів», «рутація в мережі», «соціальні мережі та ваш особистий бренд», «депозити», «оптимізація та розвиток», «автоматизація маркетингу».

За успішне проходження курсу учасниці/учасники отримали сертифікати. Набуті знання та навички будуть використані у коледжі при організації та проведенні заходів наукового та гендерного спрямування.