16 листопада 2022 року викладачкою вищої категорії циклової комісії природничих дисциплін Гусаровою Оксаною Василівною було організовано і проведено науковий семінар «Безпечне Інтернет середовище» для здобувачів освіти ОПП «Організація обслуговування на транспорті», дистанційно, із застосуванням додатку Zoom.

Мета проведення: формування у здобувачів освіти поняття про інформаційну безпеку при роботі в мережі Інтернет,  навичок правильної поведінки в мережі та розглянути потенційні загрози інформаційної безпеки при роботі в мережі Інтернет.

Викладачка звернулася до учасників семінару із вступною промовою, в якій наголосила, що у часи тотального онлайн-спілкування та дистанційного навчання питання безпеки в Інтернеті є надзвичайно актуальним і важливим.

З доповідями виступили наступні студенти групи ООТдбср-21-1 Базик К., Добринін І., Криворотенко К.С, Телятник В., Тесленко Я.

Учасниками були підготовлені змістовні доповіді, за наступними питаннями: поняття інформаційної безпеки, основні загрози, що походять з Інтернету, методи соціальної інженерії, особливості спілкування в мережі та ігрова залежність.