Викладачем циклової комісії технічного обслуговування авіаційної техніки, спеціалістом вищої категорії Станіславом Гвоздіком за участі фахівця групи моніторингу польотних даних Ігоря Васіна та авіаційного техніка по планеру і двигуну сектора ЛТО відділу ТО ДТ АК «Українські вертольоти» Дмитра Паламара для здобувачів вищої освіти 4 курсу (навчальні групи ТМдбср-19-1,2,3) освітньо-професійної програми Технічне обслуговування повітряних суден і двигунів було проведено бінарне заняття з навчальної дисципліни «Конструкція і технічне обслуговування повітряних суден» за темою: Особливості технічного обслуговування системи управління вертольотом в різних кліматичних умовах.

Здобувачі освіти ознайомилися з конструкцією та технічним обслуговуванням системи управління вертольотом. Дмитро Паламар та Ігор Васін розповіли про особливості технічного обслуговування і навели приклади можливих несправностей та методи їх усунення.

Наприкінці заняття Ігор Васін та Дмитро Паламар відповіли на запитання здобувачів освіти по даній темі. Здобувачами освіти було отримано безліч нової інформації.