Керівником наукового гуртка «Прикладна інформатика», викладачкою-методисткою циклової комісії природничих дисциплін Світланою Грибановою було проведено науковий семінар «Розробка методики використання чат-ботів для інформування в освітньому процесі».

Мета наукового семінару - розвиток навчально-дослідницьких умінь курсантів, підвищення якості навчально-виховного процесу, посилення теоретичної підготовки, зростання рівня ознайомлення з передовим досвідом у галузі інформаційних технологій.

У заході взяли участь здобувачі вищої освіти першого курсу ОПП «Аеронавігація», з доповідями за темою наукового семінару виступили курсанти навчальних групи Пдср-22-1б: Балабуха М.С., Ільїнов Д.О., Брижко Б.Р. та Пдср-22-2б: Аврамчук М.В., Горбатенко З.Д., Матісько О.І., Сопільняк Б.В., Поліхун А.І.

Учасники семінару розповіли про етапи створення своїх чат-ботів, перспективи їхнього розвитку та продемонстрували можливості використання.

У процесі обговорення присутні високо оцінили якість представленого матеріалу та корисність дослідницького підходу до навчання інформатики і обчислювальної техніки.