Старша викладачка циклової комісії економіки та управління, кандидатка економічних наук Олена Цимбалістова дистанційно підвищила кваліфікацію під час участі у вебінарі «Сервіси для створення стильних та сучасних презентацій» за напрямами «Проєктне навчання», «Використання ІКТ в освітньому процесі», «Практичні прийоми».

Мета вебінару – розглянути доступні та корисні онлайн-сервіси для створення сучасних навчальних презентацій. Під час участі у вебінарі викладачка дізналася про основні тенденції 2022 року в галузі дизайну презентацій, отримала поради щодо створення презентацій різної тематичної спрямованості (для проведення лекційних занять, презентації педагогічного та науково-педагогічного досвіду, особистого використання тощо), а також навчилась використовувати сучасні онлайн-інструменти для підготовки презентацій (SlidesCarnival, SlidesMania, Crello, Canva).

Викладачка набула таких компетентностей, передбачених стандартами освіти: професійні, інноваційні, інформаційно-комунікаційні, цифрові. Отримані знання будуть використані в освітньому процесі.