Викладач циклової комісії філологічних дисциплін навчального відділу Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС, спеціаліст другої категорії, Марина Воєводенко за участі лікаря-терапевта медичної частини Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС Тетяни Скакун для курсантів 1 курсу провели бінарне заняття з навчальної дисципліни «Іноземна мова» за темою «Харчування. Здорове та нездорове харчування».

Серед актуальних проблем, які інтенсивно розвиваються у суспільстві, важливе місце посідає правильне, здорове харчування, яке є запорукою гарного самопочуття та працездатності, а також знання англійської мови, яка є міжнародною мовою спілкування у різних сферах життя. Здобувачі освіти переглянули декілька відео про харчування англійською мовою та прокоментували їх. Лікар Тетяна Скакун протягом заняття теж продемонструвала знання з англійської мови, спілкуючись з курсантами.

Заняття пройшло цікаво та пізнавально. Курсанти закріпили лексику, яку вони вивчили під час попередніх занять, опрацювали нові слова й отримали корисну інформацію. Лікар-терапевт дала вичерпні відповіді на поставлені курсантами запитання.