Старша викладачка циклової комісії економіки та управління, кандидатка економічних наук, спеціалістка вищої категорії, викладачка-методистка Олена Цимбалістова разом з викладачкою другої категорії циклової комісії економіки та управління Оленою Черніховою дистанційно пройшли міжнародне стажування за програмою підвищення кваліфікації «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах освіти: європейський досвід», що відбулося на базі кафедри Польсько-Українських Студій Ягеллонського Університету (м. Краків, Польща) із залученням громадської організації «Соборність» (Україна).

Мета заходу – формування загального уявлення щодо проєктного менеджменту та здобуття практичних навичок розробки власних освітніх проєктів. Під час проходження  стажування викладачки коледжу прослухали курс лекцій провідних фахівців Польщі та України з проблем фандрейзингу. Олена Цимбалістова та Олена Черніхова розробили та захистили проєкт на тему «Логістичне забезпечення дорожньої карти для розробки інноваційних освітніх програм для закладів вищої освіти в умовах глобалізації освітнього середовища на засадах маркетингу та проєктного менеджменту».
Стажування тривало з 6 листопада по 12 грудня 2021 року та включає 180 годин (6 кредитів ECTS). За результатами стажування викладачі отримали міжнародні сертифікати.