22.12.2021 року відбувся науковий семінар «Концептуальні аспекти принципової логістичної методики управління діяльністю підприємства», організований оргкомітетом циклової комісії економіки та управління Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС, у складі к.е.н. Оленою Цимбалістовою, к.е.н. Мариною Харченко, к.е.н. Євгеном Юденко, к.п.н. Іриною Носач, викладачем Оленою Черніховою, за участі стейкхолдера, директорки Товариства з обмеженою відповідальністю «Транспортно-логістична компанія «ЛАЗЕР» Наталії Жидко.

Метою проведення наукового семінару є висвітлення актуальних питань сьогодення, функціонування та розвиток логістичних систем підприємств в Україні та світі, які сформувалися під впливом карантинних обмежень, впроваджених із причини поширення коронавірусу. Викладачами циклової комісії економіки та управління та здобувачами
освіти проведені наукові дослідження, які були оприлюднені у фахових наукових виданнях та науково-практичних конференціях. Результати наукових досліджень були викладені на науковому семінарі у доповідях та презентаціях в межах програми семінару.