Відділом організації наукової роботи та гендерних питань спільно із курсантсько-студентським самоврядуванням на базі Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ проведено інтерактивний захід – науковий квест, присвячений Міжнародному дню цивільної авіації.

Науковий квест організований для здобувачів освіти льотно-технічних та економічних спеціальностей першого року навчання.

Мета заходу – популяризація наукової складової, рівних прав і можливостей жінок і чоловіків серед здобувачів освіти коледжу. Завдання для квесту розроблені із використанням сучасних технологій, QR кодів, що охоплювали такі тематичні сфери науки як історія авіації, міжнародні авіаперевезення, авіаційні прилади, системи авіоніки, просторове маневрування літального апарата, інші тематики із авіаційного спрямування.

Усі учасники та учасниці наукового квесту були в рівних умовах і зі спільною метою та проявили неабияку ерудицію, креативний підхід і наполегливість у вирішенні завдань.

Урочисте нагородження учасників наукового квесту провели заступник директора коледжу з навчально-методичної та виховної роботи Юрій Шмельов, співробітники відділу організації наукової роботи та гендерних питань і представники курсантсько-студентського самоврядування.

КЛК ХНУВС