5 грудня в усьому світі відзначають міжнародний День волонтера. Він був заснований за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН у 1985 році. Цей день дає можливість добровольцям і різним організаціям відсвяткувати свою роботу, поділитися своїми цінностями і розповісти про себе.

До міжнародного дня волонтера було проведено зустріч курсантів та студентів з волонтеркою молодіжного парламенту Дарією Коробко, яка є випускницею льотного коледжу. Вона розповіла здобувачам освіти про волонтерський рух та віртуальне волонтерство, або онлайн-волонтерство. Волонтери допомагають дітям і дорослим, піклуються про здоров’я людей і тварин, їхній комфорт і безпеку. Нерідко волонтерам доводиться навіть ризикувати власним життям заради порятунку інших.

Волонтерка запропонувала долучатися до добрих справ та не бути байдужими до проблем інших. Адже кожна добра справа це здатність зміни суспільство , країну та світ на краще. Працівники, курсанти та студенти Кременчуцького льотного коледжу завжди є активними учасниками волонтерського руху. Це важливий і необхідний напрям діяльності, затребуваний суспільством.