Представники Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ – директор коледжу Руслан Яковлєв, заступник директора коледжу з навчально-методичної та наукової роботи кандидат технічних наук Юрій Шмельов, викладач циклової комісії економіки і управління доктор економічних наук Василь Ковальський, відповідальна з гендерних питань та академічної доброчесності кандидат економічних наук Марина Петченко – дистанційно взяли участь у роботі Second International Conferenceon Sustainable Futures: environmental, technological, social and economic matters (ICSF 2021). Вони підготували та виступили із науковою доповіддю «Research of the synthesis of radiant intensity indicatrixof multicomponent beam diode module».

Після онлайн-презентації результатів досліджень та їх обговорення  на міжнародній конференції опубліковано статтю у журналі, що індексується в наукометричній базі Scopus.

Успішний розвиток безпілотної авіації спонукає до розробки та вдосконалення оптоелектронних приладів світлосигнального та розвідувального призначення, які реалізуються впровадженням нової, більш якісної елементної бази, де не останнє місце належить штучним джерелам інфрачервоного випромінювання. У статті наведено результати дослідження, особливості формування просторового розподілу сили випромінювання інтегрованого променеводіодного модуля з урахуванням параметрів його складових та запропоновано математичну модель багатокомпонентного променеводіодного модуля.

За результатами міжнародної конференції колектив авторів отримав сертифікати учасників.

КЛК ХНУВС