29 листопада 2019 року у Полтавському коледжі нафти і газу Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка відбулося засідання методичного об’єднання викладачів інформатики закладів передфахової вищої освіти. У цьому засіданні прийняв участь представник Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ, викладач інформатики, Котляров Кирило Геннадійович.

Було розглянуто ряд важливих питань:

  1. Аналіз результатів проведення студентської олімпіади з інформатики у 2018-2019 н.р.
  2. Пропозиції з організації олімпіади у 2019-2020 н.р.
  3. Вимоги до завдань олімпіади з інформатики.
  4. Організація всеукраїнської студентської олімпіади з комп’ютерної графіки (номінації Інженерна графіка та Дизайн-проект) та участь у ній студентів закладів освіти області
  5. Особливості організації дистанційного навчання: співпраця викладача та студента в Web-орієнтованій системі підтримки навчального процесу MOODLE (теорія і практика використання системи управління навчання Moodle у ПКНГ)
  6. Google-клас як веб-сервіс організації навчання: особливості та можливості.

Також учасники методичного об’єднання мали змогу ознайомитися з навчально-науковим центром нафтових і газових промислів Siemens у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», лабораторіями 3D візуалізації та 3D моделювання і проектування.