Начальник відділу міжнародних зв'язків та міжвузівської роботи Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Рустам Абрашитов пройшов онлайн-курс підвищення кваліфікації «Інтегральна динаміка. Еволюція мислення, лідерства, економіки і політики» та отримав сертифікат.

Цей курс є введенням в інтегральну динаміку — модель еволюції мислення, лідерства та управління, що описує розвиток психосоціальних систем різного масштабу: людина, компанія, народ, людство в цілому.

Мета заходу – дізнатися, як цінності та способи мислення людей рухають їхніми вчинками, чому люди часто не розуміють один одного, як ефективно керувати підлеглими; усвідомити різноманітність парадигм мислення та стилів лідерства, познайомитися з низкою управлінських культур і навчитися краще розуміти  позицію колег, побачити можливості та шляхи вдосконалення себе і своєї команди.

Під час заходу учасники дізналися як використати модель інтегральної динаміки, аби зрозуміти, що відбувається зі світом та з Україною, що означають епічні події, учасниками яких вони стали, і куди рухається світ.

Курс містив багато корисних та інноваційних інструментів, які можна використовувати в процесі професійної діяльності.

КЛК ХНУВС