25 березня 2021 року в навчальній групі Лдмс -19-1б було проведено конкурс курсових робіт з навчальної дисципліни «Транспортна логістика». Тематика курсових робіт має дослідницький характер та спроби наукового обґрунтування існуючої проблематики транспортної логістики на підприємствах різних галузей економіки. За результатами оцінювання І місце зайняла курсова робота Уйманової Анастасії Дмитріївни на тему: «Запаси в логістиці. Механізм функціонування основних систем контролю стану запасів». Впровадження:

1. Комплексна автоматизація обліку управління запасами підприємства за допомогою програмного продукту «1С: Управління виробничим підприємством», що є вигідною можливістю покращити усі бізнес процеси в ПрАТ «Кредмаш», налаштувати бізнес на більш ефективну організацію діяльності пов’язаної з придбанням та використанням запасів.

2. Побудова моделі управління запасами на ПрАТ «Кредмаш». За допомогою якої, на основі аналізу, розробляється стратегія і тактика розвитку підприємства, обґрунтовуються плани і управлінські рішення, здійснюється контроль за їх виконанням, виявляються резерви підвищення ефективності виробництва.