Протягом листопада–грудня 2020 року відділом міжнародного співробітництва Харківського національного університета внутрішніх справ було проведено серію вебінарів від Регіонального представництва КМЄС у Харкові, які були присвячені актуальним темам сьогодення. Серет таких: «Відновне правосуддя. Медіація та фасилітація у кримінальному провадженні», «Міжнародна поліцейська співпраця. Європол», «Особливості допиту малолітніх або неповнолітніх свідків чи потерпілих», «Підвищення рівня обізнаності щодо боротьби із торгівлею людьми» та ін.

Спікерами виступали радник з питань верховенства права Саер Аммар, спостерігач Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Хайді Маргарита Васкес Панес, радник/тренер з питань взаємодії поліції з громадою Лівіу Веліча, радниця/тренер з кримінальних розслідувань з Республіки Фінляндія Кріста Гранрот (Регіональне представництво КМЄС у Харкові). Вебінари всебічно охоплювали теми, спираючись на досвід розвинених країн, та проходили у формі дискусій, наприкінці яких всі учасники отримували відповіді на запитання, які їх цікавили.

Активну участь у вебінарах брав начальник відділу міжнародних зв’язків та міжвузівської роботи Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ Рустам Абрашитов й отримав сертифікат від Регіонального представництва КМЄС у Харкові.