Шановні учасники конференції!

Радий вітати вас, високоповажних гостей, з нагоди відкриття нашої І Міжнародної науково-практичної конференції «Авіація, промисловість, суспільство».

Кременчуцький льотний коледж упевнено крокував до свого 60-річного ювілею. Історія коледжу – це частина історії міста та країни. Цей період для його згуртованого колективу, об’єднаного спільною метою та спрямованістю дій, дав можливість проаналізувати й оцінити пройдене для того, щоб упевнено прямувати в майбутнє.

Керівництво університету, коледжу, педагогічний склад підтримує та розвиває навчальну, наукову та матеріально-технічну бази закладу.

Із червня 2019 року наш заклад гордо носить назву Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ. Саме тому сьогоднішній наукових захід покликаний не лише обговорити новаторські наукові ідеї, вдосконалити та вирішити актуальні питання авіації, промисловості, суспільства шляхом обговорення й узагальнення результатів наукових досліджень вітчизняних і зарубіжних учених, практиків, студентів та курсантів, а й підвести підсумки та оцінити результати 60-річної безперервної роботи коледжу.

Сподіваюся на подальшу співпрацю і від усієї душі бажаю продуктивної професійної роботи та новаторських ідей. Усім успіхів!