В коледжі оголошується безкоштовний набір  на курси АКАДЕМІЇ CISCO:  «Вступ до кіберзахисту»,  «Основи боротьби з кіберзлочинністю»,  «Основи роботи з комп’ютерною технікою». По завершеню видається сертифікат CISCO. Вперше на базі Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ організовані  курси від Мережевої академії CISCO:

-Introduction to Cybersecurity (Вступ до кіберзахисту);

-Cybersecurity Essentials (Основи боротьби з кіберзлочинністю).

Продовжує роботу в коледжі  вже діючим курс IT Essentials: PC Hardware and Software (Основи роботи з комп’ютерною технікою).

CISCO - американська транснаціональна корпорація, яка є найбільшим у світі виробником мережевого обладнання, призначеного для обслуговування мереж віддаленого доступу, сервісів безпеки, мереж зберігання даних, маршрутизації і комутації, а також для потреб комерційного ринку IP-комунікацій і корпоративного ринку. Створена компанією CISCO Мережева академія за 20 років змінила життя понад 10 мільйонів студентів з 180 країн. Вони отримали чудову освіту і технічну підготовку, перед ними відкрилися нові кар'єрні перспективи. Курс проводить сертифікований інструктор Мережевої академії CISCO. Набір на курси триватиме до 02 грудня 2019 року. Курси безкоштовні для студентів, курсантів, викладачів Кременчуцького льотного коледжу та Харківського національного університету внутрішніх справ. По закінченню курсу видається сертифікат академії CISCO що внесений до його єдиної бази. За детальною інформацією звертатися до керівника наукового відділу коледжу - Петченко Марини Валентинівни (каб 212, моб. тел. 0679518344) або керівника академії CISCO Котлярова Кирила Геннадійовича (моб. тел 0503085056)

Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до навчання!!!