17 квітня 2024 року викладачкою циклової комісії технічного обслуговування авіаційної техніки Давітая Оленою Вікторівною було проведено практичне заняття з використанням квест-технологій для здобувачів освіти за ОПП «Технічне обслуговування засобів зберігання, транспортування та заправлення пально-мастильними матеріалами» для навчальної групи ТПМдбср-20-1 з дисципліни «Застосування пально-мастильних матеріалів». Тема практичного заняття «Знання експлуатаційних властивостей палив із застосуванням квест-технологій».

У роботі брали участь дві команди, кожна з яких отримала свій варіант завдання щодо  квест-технологій: сканворди, ребуси, кросворди, анаграми,      QR code. Здобувачі освіти із зацікавленням виконували пропоновані вправи. Команда-переможець визначалась за найбільшою кількістю правильних відповідей.

Викладачка підбила підсумок про актуальність теми та її значимість у формуванні системи знань здобувачів освіти. За рахунок використання квест-технологій мета заняття була повністю досягнута із забезпеченням високої працездатності здобувачів освіти. На занятті всі були залучені до праці шляхом командної роботи. Цьому сприяли ефективний підбір методів і форм роботи, а також панування доброзичливої та психологічно комфортної атмосфери.